Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İMES Süheyl Erboz Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 0 216 527 69 10
Belgegeçer : 0 216 527 69 12
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://imesmem.meb.k12.tr
Adres : Dudullu OSB Mah. İmes Sanayi Sitesi 3. Sosyal Tesisler No25 Ümraniye/İSTANBUL Merkezimiz D ve E kapılarına yakın konumdadır.
VİZYON : Ekonomik, sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip öğrenciler, Beden,zihin,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne , geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına, Türk Milleti’nin milli-manevi değerlerine sahip ve bu değerlere saygılı öğrenciler, Eğitim sorunlarına duyarlı veli, idare, öğretmen, öğrenci işbirliğine inanan veliler, Teknolojiyi kullanan, bilgileri yorumlayıp yeni fikirler üretmeyi alışkanlık haline getirmiş bireylerin yaşadığı bir ortam oluşturmak. ÖğrencilerimiziAtatürk İlke ve İnkılapları ışığında, milli ve manevi değerleri özümsemiş, mesleki alanda çağı yakalamış, yeterli bilgi ve beceriye sahip, yüksek öğrenime ve iş hayatına hazır, nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir. Eğitimdeki kalitesi ve geliştirdiği projeler ile bölgesinde ve ülkesinde lider kurum olmak.
MİSYON : Öğrencilerin ekonomik, sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip olmalarını sağlamak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu hizmetler sektöründe yönetim ve kontrol becerisi kazanmış, mensubu olmakla iftihar ettiğimiz Yüce Türk Milleti’ne ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde ve bunları davranış haline getirmiş bireyler yetiştirmektir... konuştu.
BAŞARILAR : Merkezimizden mezun olan öğrencilerimizin %96´sı eğitim gördüğü meslekte çalışmaktadır. Ayrıca mezunlarımızın işsizlik problemi yoktur. Okulumuz amacına uygun olarak hizmet etmektedir.

Öğretmen :24
Öğrenci :666
Derslik :9
Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
BT Sınıfı :2
Kütüphane Kitap Sayısı :66
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09:00 - 17:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Dogalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Toplu Taşıma Araçları İMES A ve E kapısından geçen tüm otobüs hatları. (320, 19S, 19D,14ES, 131T, 131YS, 14YE, 20D...) Dudullu-Bostancı minibüsleri
Yerleşim Yeri : Ümraniye İMES Sanayi Sit. C Blok 310 Sok. İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez İlçe
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :